Julia’s House

Activity room mural with horse and stone circle

Putting your work online can lead to unexpected encounters and opportunities.

Posting my comics on Prehistories led an interior designer, looking for prehistoric art to decorate the walls of a new Julia’s House children’s hospice in Devizes, to contact me and ask me to work on the project.

Drawing at this scale was a big change from working on comics – both in terms of technology and in terms of the amount of detail needed to fill up to 10m of wall space.

Working with Karen and Edwin at hilldesign was a real pleasure, and the hospice they have helped to create is welcoming and full of wonderful play areas for the children.

I’m really grateful for the opportunity to work on this project, and I’m pleased that my artwork has contributed to the bright, friendly environment at Julia’s House.

Dr H